Aromatherapie recept bij negatieve energie

aromatherapie recept bij negatieve energie

Dit aromatherapie recept bij negatieve energie geeft een hele mooie energie zuiverende etherische olie blend.

Want deze frisse, zacht ruikende kruidige en bloemige energie zuiverende blend creëert een harmonieuze omgeving en zuivert & reinigt ruimtes van opgebouwde negatieve energieën. Heel fijn voor het oplossen van gespannen situaties en het herstellen van evenwicht.

 

Aromatherapie recept bij negatieve energie

2 dr Frankincense etherische olie
4 dr Jeneverbes etherische olie
4 dr Lavendel etherische olie
1 dr Pepermunt etherische olie

 

Het beste te gebruiken via een Diffusor of Aromalamp

Voor het beste effect kan deze Energie zuiverende blend het beste worden ingezet via een Diffusor of een Aromalamp, zodat een hele ruimte verzadigd wordt van haar geur
Gebruik per keer 9-10 druppels van de blend in een diffusor of aromalamp. Zet deze op een open plek in de ruimte zodat de geuren de hele ruimte kunnen vullen.

 

Dit Aromatherapie recept bij negatieve energie is opgebouwd uit de volgende etherische oliën:

Frankincense – Boswellia carterii
In het Nederlands ook wel Wierook genoemd. Frankincense staat bekend om haar zuiverende werking en is super krachtig in het verwijderen van negatieve energieën rondom je lichaam, je aura, en in je omgeving. Er wordt wel gezegd dat Frankincense het kwaad afweert.  Nu weet ik daar zelf niet veel van, maar wel dat het een hele zuiverende etherische olie is. Frankincense wordt sinds vele eeuwen ook in veel religieuze ceremoniën over de hele wereld gebruikt.

Jeneverbes – Jumiperus communis
Jeneverbes staat, net als Frankincense, bekend om haar zuiverende werking en is ook heel krachtig in het verwijderen van negatieve energieën bij mensen en in ruimtes. En waar Jeneverbes vooral bekend om staat, is dat zij kan helpen om dat riedeltje van negatieve gedachten wat soms maar blijft afspelen in je hoofd, te stoppen.

Lavendel – Lavandula augustifolia
Lavendel staat bekend om haar verzachtende en kalmerende werking. Dus het is ook wel logisch dat zij negatieve energie goed kan verwijderen. Zij kan langdurige somberheid verminderen door gevoelens van harmonie en tevredenheid te brengen. Lavendel is geruststellend en rustgevend en kan je helpen in slaap te vallen doordat ze je meer laat ontspannen, zelfs als alles om je heen hectisch aanvoelt.

Pepermunt – Mentha piperata
Pepermunt is een etherische olie met heel veel mooie eigenschappen op lichaam en geest. Pepermunt verfrist de ruimte en laat je alerter en gefocuster voelen.

 

Namasté,

Vera

 

Ps: Er zijn nog meer etherische oliën die zorgen voor harmonieuze energieën. Ik heb ze zoveel mogelijk voor je op een rijtje gezet in het volgende artikel: klik hier

 

 

Koop jouw etherische olie hier – 100% zuiver en biologisch

Frankincense etherische olie Jeneverbes etherische olieLavendel etherische olie Pepermunt etherische olie

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *