aromatherapie recept bij nerveuze spanning

Aromatherapie recept bij nerveuze spanning

 

Dit Aromatherapie recept bij nerveuze spanning is simpel, maar o zo krachtig. En misschien wel iets voor jou als je emotioneel uit balans bent, of nerveuze spanningen voelt.

Want de zoete Sinaasappel in dit aromatherapie recept is als de zon in het flesje. Ze brengt heldere energie, geeft moed en positiviteit. Verder is Ylang Ylang sterk kalmerend en stress reducerend. En Petitgrain wordt wel de koningin van de diepe ontspanning genoemd. Met elkaar vormen ze een hele fijn blend waar de positieve en ontspannen energie vanaf sprankelt!


Dit aromatherapie recept bij nerveuze spanning heeft een kruidig karakter met een licht bloemige citrus noot.

Recept 1

1 dr Ylang Ylang
6 dr Petitgrain
3 dr Zoete Sinaasappel

Recept 2

5 dr Balsemspar
5 dr Lavendel
3 dr Ceder Atlas

 

Je kunt dit Aromatherapie recept bij nerveuze spanning op verschillende manieren inzetten.
Kies gewoon wat voor jou het beste en het gemakkelijkste werkt.

 • Via een Diffusor of Aromalamp
  Gebruik per keer 9-10 druppels van de blend in een diffusor of aromalamp. Zet deze op een open plek in je kamer, zodat je optimaal de effecten van de oliën tot je krijgt.
 • Via een parfum roller:
  Voeg de blend toe aan 10 ml jojoba of druivenpit olie. Doe dit in een rollerflesje en rol het bij stress of drukte over de binnenkant van je polsen en bij je slapen.
 • Voeg de blend toe aan je body crème of body lotion
  Kijk eens of je een voedende, neutraal geurende bodylotion of bodycrème kunt kopen. Als je hem al hebt, pak hem dan eens uit je kast. Voeg nu 1-2 druppels van je blend aan een kleine hoeveelheid van die bodylotion toe. En smeer je daar, bij voorkeur na het douchen, als je huid nog lekker warm is, mee in. Zodat je alle goedheid tot je kunt nemen.
 • Via Massage
  Deze blend is ook heel fijn in een massageolie. Hou daarbij een maximale verdunning van 3% aan. En dat zijn 15 druppels per 30 ml massageolie

 

Niet gebruiken door: Kinderen jonger dan 2 jaar.

 

Enjoy!

Vera

 

Koop jouw etherische olie hier – 100% zuiver en biologisch

 

Ylang Ylang etherische olie zoete sinaasappel etherische olie Balsemspar etherische olieLavendel etherische olieCeder atlas etherische olie

2 reacties op “aromatherapie recept bij nerveuze spanning

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *