Aromatherapie recept bij verdriet

aromatherapie recept bij verdriet

 

Wanneer verlies komt en harten gebroken zijn, kan dit Aromatherapie recept bij verdriet helpen om troost te brengen en pijnlijke overgangen te verlichten. De etherische oliën geven samen met elkaar een kalmerende, zuiverende en opmonterende sfeer.

Troostend Aromatherapie recept bij verdriet 

9 dr Cipres etherische olie
8 dr Frankincense etherische olie
5 dr Scharlei etherische olie
10 dr zoete Sinaasappel etherische olie

 

Hoe te gebruiken

Via een Diffusor of Aromalamp
Voor het beste effect kan dit aromatherapie recept het beste worden ingezet via een Diffusor of een Aromalamp, zodat een hele ruimte verzadigd wordt van haar geur.
Gebruik per keer 9-10 druppels van de blend in een diffusor of aromalamp. Zet deze op een open plek in de ruimte zodat de geuren de hele ruimte kunnen vullen.

 

Dit aromatherapie recept bij verdriet bevat de volgende etherische oliën:

Frankincense
Frankincense, in het Nederlands ook wel Wierook genoemd, is een heerlijke olie om puur of in een blend in je kamer te vernevelen voor een rustgevende sfeer. Frankincense wordt sinds vele eeuwen over de hele wereld gebruikt in veel religieuze ceremoniën en bij verlies van geliefden. Zij staat sinds de oudheid bekend om haar zuiverende, kalmerende werking en haar kracht in het verwijderen van negatieve energieën rond rond mensen, dieren en in de omgeving.

Cipres
Cipres etherische olie is een zeer zuiverende olie, die tegelijkertijd werkt ter ondersteuning van het fysieke en het emotionele welbevinden. Cipres kan helpen om overmatig piekeren te kalmeren en rust en harmonie in te leiden als iemand zich overweldigd voelt. Deze etherische olie kan moed brengen tijdens traumatische gebeurtenissen in het leven en kan helpen pijnlijke overgangen met betrekking tot verlies te verlichten.

Scharlei
Scharlei staat bekent om haar balancerende en grondende effecten. Op emotioneel en energetisch niveau kan zij helpen in tijden van verdriet of emotionele verwarring. Een olie die helpt om innerlijke rust te restaureren. Scharlei is heel krachtig op de emotie. Dus gebruik met mate.

Zoete Sinaasappel
Sinaasappel olie is als de zon in een flesje. Zij is een buitengewone stemmingsverbeteraar. Zoete sinaasappel brengt heldere energie, warmte en positiviteit en ze geeft moed aan degenen die dat nodig hebben. Een perfecte olie om te gebruiken door alle mensen van alle leeftijden.

 

In gedachten met jullie,

Vera

 

Ps Scharlei kan de effecten van alcohol versterken. Wees dus voorzichtig met alcohol als je scharlei gebruikt.
Goede alternatieven voor Scharlei zijn Petitgrain of Neroli.

 

 

Koop jouw etherische olie hier – 100% zuiver en biologisch

 

Frankincense etherische olie Cipres etherische olie Scharlei etherische oliezoete sinaasappel etherische olie Petitgrain etherische olie

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *