AROMATHERAPIE WORKSHOPS

Hieronder vind je het nieuwste aanbod in Aromatherapie workshops. Deze korte Aromatherapie cursussen worden elke maand gegeven.
En de agenda wordt regelmatig vernieuwd. 

Wil je met je eigen groepje buiten deze data een workshop volgen? Neem dan per mail even contact op. Want als het mogelijk is, vinden we dat altijd leuk om te doen.

 

 

aromatherapie workshop natuurlijk parfumeren

AROMATHERAPIE WORKSHOP

Natuurlijk Parfumeren
met pure etherische oliën

In deze workshop leer je de fijne kneepjes en de goeie technieken om etherische oliën met elkaar te mengen voor een heerlijk ruikend natuurlijk parfum.

De workshop is een echte geurbelevenis.
Je leert je neus verder te trainen als een professionele parfumeur.
En je gaat je vaardigheden ( verder) ontwikkelen in een methode die veel parfumeurs gebruiken: Het blenden van geuren op Geurgroepen.
Meer informatie

 

 

 

 

aromatherapie workshop rust en ontspanning
 
 
 
AROMATHERAPIE WORKSHOP

Aromatherapie
voor Rust & Ontspanning

In deze verdiepende aromatherapie workshop leer je aromatherapie en etherische oliën toe te passen voor rust en ontspanning.

Je krijgt meer kennis aangereikt over het waarom bepaalde etherische oliën zo een fijn ontspannend effect hebben. En je leert natuurlijk ook welke je daarvoor het beste kunt mengen en hoe je ze in aromatherapie gemakkelijk kunt toepassen.
Meer informatie

 

 

aromatherapie workshop focus en concentratie

 

AROMATHERAPIE WORKSHOP

Aromatherapie
voor Focus & Concentratie

In deze verdiepende aromatherapie workshop leer je aromatherapie en etherische oliën toe te passen voor focus en concentratie.

Je krijgt meer kennis aangereikt over het waarom bepaalde etherische oliën dit concentratie versterkend effect hebben. En je leert natuurlijk ook welke je daarvoor het beste kunt mengen en hoe je ze in aromatherapie gemakkelijk kunt toepassen.

Meer informatie

 

workshop natuurlijke kerstgeuren

 

AROMATHERAPIE WORKSHOP

Natuurlijke Kerstgeuren maken
met pure etherische oliën

In deze workshop leer je je persoonlijke en natuurlijke kerstgeur te maken om thuis fijn te vernevelen of leuk cadeau te geven,

De workshop Kerstgeuren maken duurt 3 uur en is lekker praktisch.
We gaan vooral veel geuren ruiken, en je eigen kerstgeur creëren.
En we werken in kleine groepjes zodat er veel ruimte is voor vragen en persoonlijke aandacht om je favoriete Natuurlijk Kerstgeur te maken.

Meer informatie