Met Aromatherapie kun jij je gezondheid en welbevinden op een natuurlijke manier versterken.

Heb je moeite met in slaap vallen, last van stress gerelateerde klachten of concentratieproblemen?
Of heb je juist lichamelijke klachten zoals bijvoorbeeld een droge huid?

Maak dan een afspraak met ervaren aromatherapeut en verpleegkundige Vera Uit de Weerd
om jou te ondersteunen in het verbeteren van jouw gezondheid en welbevinden.

WAT IS AROMATHERAPIE

Aromatherapie is een holistisch behandelvorm met etherische oliën waarmee jij je gezondheid en welbevinden op een natuurlijke manier kunt versterken en ondersteunen.

Etherische oliën hebben veel positieve effecten. Zo bevorderen sommigen ontspanning, slaapbevordering, of juist focus. En werken anderen weer schimmelwerend of ontstekingsremmend. Een IFA gecertificeerd Aromatherapeut weet precies waarom, hoe en met welke etherische oliën en aromatherapie producten jij jouw gezondheid op een natuurlijke manier kan ondersteunen en versterken.

KLACHTEN WAARBIJ AROMATHERAPIE ONDERSTEUNING KAN BIEDEN

  • Klachten van stress, angst of slapeloosheid
  • Concentratieproblemen
  • Vermoeidheidsklachten
  • Menopauze gerelateerde klachten
  • Onrust bij dementie
  • Ondersteuning aan het einde van het leven en bij palliatieve zorg

HOE WERKT AROMATHERAPIE

In een Aromatherapie behandeling beginnen we met de vraag waar jij ondersteuning in zoekt. En we kijken samen ook verder dan jouw symptomen. Immers fysieke klachten kunnen van invloed zijn op je emotionele of sociale welbevinden. En ook omgekeerd kunnen emotionele of sociale problemen van invloed zijn op je lichamelijke welzijn.

De behandeling is dus afhankelijk van jouw vraag. Om een voorbeeld te noemen: bij stress gerelateerde klachten kan het een ontspannen schouder en nek massage zijn met specifieke etherische oliën. Bij onrustige demente ouderen een kalmerende handenmassage. En bij slapeloosheid bijvoorbeeld een slaapbevorderend aromatherapie product voor thuis.

WIE IS JE AROMATHERAPEUT

Vera Uit de Weerd is je IFA gercertificeerd Aromatherapeut. Zij werkt sinds 2007 vanuit haar eigen praktijk. Vera ondersteunt mensen die hun gezondheid en welbevinden op een natuurlijke manier willen versterken en verbeteren.

Vera is naast Aromatherapeut, ook Reiki practitioner en coach & counselor. En zij heeft een verpleegkundige achtergrond. Wil je meer weten over Vera en de door haar gevolgde opleidingen? Klik dan hier.

 

PRACTISCH

Een Aromatherapie behandeling duurt ongeveer 45 minuten.
Trek comfortabele kleding aan, het liefst in laagjes.

Indien jij als cliënt fysiek niet in staat bent om naar de praktijkruimte te komen, komt Vera naar jou toe zolang dat nodig is.

Vera is lid van de International Federation of Aromatherapists (IFA), het Collectief voor Alternatieve Therapeuten (CAT), en de GAT geschillencommissie.

TARIEF

Een enkele Aromatherapie behandeling kost € 55,-
En een pakket van 3 behandelingen is € 140,-

Voor thuisgebruik van een aromatherapie product, wordt de prijs bepaald op basis van ingrediënten en hoeveelheid. En dat zal natuurlijk altijd vooraf met je besproken worden.

AFSPRAAK MAKEN

per email: info@veritarom.nl

per telefoon:  06 46 31 43 53

Als ik de telefoon even niet kan opnemen, spreek dan graag een boodschap in.
Ik bel zo snel mogelijk terug.

NB: Het is belangrijk om te melden dat Aromatherapie geen vervanging is voor een medische behandeling, maar altijd aanvullend.
Aromatherapie ondersteunt je op een natuurlijke manier en kan zo verlichting geven aan je klachten en je gezondheid en welbevinden bevorderen.

Vera Uit de Weerd
International Federation of Aromatherapists
Collectief alternatieve therapeuten
Geschillen Alternatieve Therapeuten
International Clinical Aromatherapy Network

meest gelezen aromatherapie recepten

meest gelezen aromatherapie tutorials