Reiki behandelingen ondersteunen je op een zachte en veilige manier in het verlichten stress of pijn.

Daarnaast is Aroma Reiki een unieke ontspannen behandeling, waarbij de
therapeutische kracht van Aromatherapie en de helende werking van Reiki elkaar versterken.
Want Reiki en aromatherapie zijn bijzonder aanvullend.

WAT IS REIKI

Reiki is een Japanse behandeling voor stressvermindering, pijnvermindering en ontspanning.

Wanneer je emotionele of fysieke problemen ervaart, kunnen er blokkades ontstaan in je energie stroom. En dit kan je klachten verergeren of je heling vertragen. Met Reiki wordt je energie systeem weer in balans gebracht door zachte aanraking op die plekken waar blokkades zijn of juist overactiviteit.

Het is een veilige en zachte, niet-invasieve vorm van natuurlijke energetische heling die ontspanning bevordert en stress of angst kan helpen te verminderen.

WAT IS HET DOEL VAN REIKI

Het doel van Reiki is om je lichamelijk, emotioneel en energetisch weer in balans te brengen en je zelfhelend vermogen te versterken.

Reiki kan in principe bij alle klachten worden toegepast, groot en klein, lichamelijk en mentaal. Indien je een reguliere medische behandeling nodig hebt, is Reiki daar geen vervanging voor.

Wel is zij bij uitstek geschikt om jou te ondersteunen tijdens die behandelingen. Want Reiki helpt om pijn, stress of angst en zijeffecten van medicatie (zoals bijvoorbeeld chemotherapie) te verminderen.

Hoeveel Reiki behandelingen er nodig zijn hangt af van je klacht. Voor het beste resultaat is het aan te raden om te beginnen met 2 á 3 behandelingen vlak achter elkaar. Daarna kan de frequentie verlaagt of gestopt worden afhankelijk van hoe het gaat.

HOE WERKT AROMA REIKI

AROMA REIKI is een behandeling waarbij Aromatherapie en Reiki worden gecombineerd omdat de therapeutische kracht van etherische oliën en de helende werking van Reiki elkaar zo mooi versterken.

Tijdens de intake kiezen we een etherische olie of een etherische olie blend die past bij jouw behandelvraag.

Daarna starten we met een ontspannen gezichtsmassage en gebruiken daarbij de gekozen etherische olie. En vanuit die ontspanning krijgt je aansluitend een zachte REIKI behandeling.

WIE IS JE REIKI PRACTITIONER

Vera Uit de Weerd is je Reiki practitioner. Zij heeft zowel de westerse als authentiek Japanse Reiki opleidingen gevolgd. Vera werkt sinds 2007 vanuit haar eigen praktijk. Zij ondersteunt mensen die hun gezondheid en welbevinden op een natuurlijke en zachte manier willen versterken en verbeteren.

Vera is naast Reiki practitioner ook Aromatherapeut en coach & counselor. En zij heeft een verpleegkundige achtergrond. Wil je meer weten over Vera en de door haar gevolgde opleidingen? Klik dan hier.

PRACTISCH

Je kunt kiezen voor een REIKI of AROMA REIKI behandeling. En deze duurt ongeveer 60 minuten.
Je kunt je kleding aanhouden, alleen je schoenen gaan uit.
Trek daarom comfortabele kleding aan, het liefst in laagjes.

Indien jij als cliënt fysiek niet in staat bent om naar de praktijkruimte te komen, komt Vera naar je toe zolang dat nodig is.

Vera is lid van het Collectief voor Alternatieve Therapeuten, de GAT geschillencommissie en de International Federation of Aromatherapists.

TARIEF

Een enkele REIKI of AROMA REIKI behandeling kost € 65,-
En een pakket van 3 behandelingen kost € 150,-

En wil je de persoonlijk gemaakte aromatherapie etherische olie geur mee naar huis? Dan wordt de prijs daarvan bepaald op basis van ingrediënten en hoeveelheid. En dat zal natuurlijk altijd vooraf met je besproken worden.

 

AFSPRAAK MAKEN

per email: info@veritarom.nl

per telefoon:  06 46 31 43 53

Als ik de telefoon even niet kan opnemen, spreek dan graag een boodschap in.
Ik bel zo snel mogelijk terug.

Vera Uit de Weerd
International Federation of Aromatherapists
Collectief alternatieve therapeuten
Geschillen Alternatieve Therapeuten
International Clinical Aromatherapy Network

meest gelezen aromatherapie tutorials