Reiki en Aroma Reiki behandelingen zijn ultieme stress verlichters voor je lichaam, geest en ziel.

Daarnaast is Aroma Reiki een unieke en ontspannen behandeling, waarbij de
therapeutische kracht van Aromatherapie en de helende werking van Reiki elkaar versterken.
Want Reiki en aromatherapie zijn bijzonder aanvullend.

HOE WERKT AROMA REIKI

AROMA REIKI is een behandeling waarbij Aromatherapie en REIKI wordt gecombineerd. En dat doen we omdat de therapeutische kracht van etherische oliën en de helende werking van REIKI elkaar zo mooi versterken.

We starten de behandeling altijd met de vraag waar jij ondersteuning in zoekt en met het kiezen van een daarbij passende etherische olie of een etherische olie blend. Deze geur wordt ook gelijk ter ondersteuning verneveld in de praktijkruimte.

Daarna starten we met de REIKI behandeling. Hieronder kun je lezen wat REIKI voor je doet. 

 

WAT IS REIKI

reiki behandeling

Reiki is een ontspannen en natuurlijke hands-on energetische behandeling. Je hoeft verder zelf niets te doen. Je ligt of zit gekleed op een behandeltafel of stoel. Reiki werkt met de levensenergie door ons lichaam stroomt. Wanneer deze energie laag is of geblokkeerd, door emotionele of fysieke problemen, kan dat klachten geven of je klachten verergeren.

De Reiki therapeut voelt met haar handen door aanraking, of door ze net boven je lichaam te houden, waar eventuele blokkades zich bevinden en behandelt deze. Een Reiki behandeling ondersteunt je genezingsproces omdat het helpt blokkades op te ruimen, gifstoffen af te voeren en je energie weer in balans te brengen.

 

Het doel van Reiki is om je lichamelijk, emotioneel en energetisch weer in balans te brengen en je zelfhelend vermogen te versterken.

Reiki kan in principe bij alle klachten worden toegepast, groot en klein, lichamelijk en mentaal. Indien je een reguliere medische behandeling nodig hebt, is Reiki daar geen vervanging voor.

Wel is zij bij uitstek geschikt om jou te ondersteunen tijdens die behandelingen. Want Reiki helpt om pijn, stress of angst en zijeffecten van medicatie, zoals bijvoorbeeld chemotherapie te verminderen.

Hoeveel Reiki behandelingen er nodig zijn hangt af van je klacht. Voor het beste resultaat is het aan te raden om te beginnen met 2 á 3 behandelingen vlak achter elkaar. Daarna kan de frequentie verlaagt of gestopt worden afhankelijk van hoe het gaat.

reiki behandelruimte 2

WIE IS JE REIKI PRACTITIONER

Vera Uit de Weerd is je Reiki practitioner. Zij heeft zowel de westerse als authentiek Japanse Reiki opleidingen gevolgd. Vera werkt sinds 2007 vanuit haar eigen praktijk. Zij ondersteunt mensen die hun gezondheid en welbevinden op een natuurlijke manier willen versterken en verbeteren.

Vera is naast Reiki practitioner ook Aromatherapeut en coach & counselor. En zij heeft een verpleegkundige achtergrond. Wil je meer weten over Vera en de door haar gevolgde opleidingen? Klik dan hier.

Vera is lid van het Collectief voor Alternatieve Therapeuten, de GAT geschillencommissie en de International Federation of Aromatherapists.

 

Praktisch 

Je kunt kiezen voor een REIKI of AROMA REIKI behandeling. En deze duurt ongeveer 60 minuten.
Je kunt je kleding aanhouden, alleen je schoenen gaan uit.
Trek daarom comfortabele kleding aan, het liefst in laagjes.

Indien jij als cliënt fysiek niet in staat bent om naar de praktijkruimte te komen, komt Vera naar je toe zolang dat nodig is.

 

Tarieven

Een enkele REIKI of AROMA REIKI behandeling kost € 65,-
En een pakket van 3 behandelingen kost € 150,-

En wil je de persoonlijk gemaakte aromatherapie etherische olie geur mee naar huis? Dan wordt de prijs daarvan bepaald op basis van ingrediënten en hoeveelheid. En dat zal natuurlijk altijd vooraf met je besproken worden.

Afspraak maken

BOEK EEN AFSPRAAK
  • per email: info@veritarom.nl
  • per telefoon: 06 46 31 43 53. 

Als ik de telefoon even niet kan opnemen, spreek dan graag een boodschap in, dan bel ik je zo snel mogelijk terug.

Vera Uit de Weerd
International Federation of Aromatherapists
Collectief alternatieve therapeuten
Geschillen Alternatieve Therapeuten
International Clinical Aromatherapy Network

Hoe werkt AROMATHERAPIE

Aromatherapie is een aanvullende en ondersteunende behandelvorm die gebruik maakt van etherische oliën om jouw gezondheid en welbevinden op een natuurlijke manier te versterken. Het is een behandelvorm die al eeuwen bestaat.

Wanneer je etherische oliën inademt via verneveling, reizen haar geurmoleculen via je neus en de geurzenuw rechtstreeks naar het limbisch systeem in je hersenen. En dat is het gebied in je brein voor je emoties en herinneringen. Aromatherapie met de voor jou juiste etherische olie blend kan daardoor actief bijdragen aan jouw emotionele herstel en welbevinden. Daarom heeft een Aroma Reiki behandeling zulke goede effecten. Omdat Aromatherapie en Reiki elkaar zo mooi versterken.

Wil je meer weten over Aromatherapie? Dan kun je het hier lezen. 

.

meest gelezen aromatherapie tutorials