Aroma Reiki is een unieke en ontspannen behandeling,
waarbij de therapeutische kracht van etherische oliën en de helende werking van Reiki elkaar versterken.
Want Reiki en aromatherapie zijn bijzonder aanvullend.

HOE WERKT AROMA REIKI

AROMA REIKI is een behandeling waarbij Aromatherapie en REIKI wordt gecombineerd. En dat doen we omdat de therapeutische kracht van etherische oliën en de helende werking van REIKI elkaar zo mooi versterken.

We starten de behandeling altijd met de vraag waar jij ondersteuning in zoekt en met het kiezen van een daarbij passende etherische olie of een etherische olie blend. Deze geur wordt ook gelijk ter ondersteuning verneveld in de praktijkruimte.

Daarna starten we met de REIKI behandeling, met het doel om jouw stress te verlichten en je energie weer in balans te brengen. Hieronder kun je lezen wat REIKI voor je doet. 

 

WAT IS REIKI

reiki behandeling bij vrouw

Het doel van Reiki is om je lichamelijk, emotioneel en energetisch weer in balans te brengen en je zelfhelend vermogen te versterken.

Iedereen maakt in het leven dingen mee die zorgen voor stress, onzekerheid, verdriet of pijn. En daardoor kan het gebeuren dat de energie in jouw lichaam op bepaalde plekken geblokkeerd raakt, waardoor die energie niet meer stroomt. En dat kan vervolgens weer leiden tot fysieke of mentale klachten. Zoals bijvoorbeeld het ervaren van stress, slecht slapen, vermoeid of neerslachtig, hoofdpijn, of klachten zonder duidelijke oorzaak.

Zo kun je in een vicieuze cirkel geraken, waar je zelf moeilijk uit komt. Reiki kan je goed bij helpen om de cirkel te doorbreken.

Reiki is een natuurlijke hands-on energetische behandelvorm. Je hoeft verder zelf niets te doen. Je ligt of zit gekleed op een behandeltafel of stoel. Reiki is gebaseerd op het idee dat levensenergie door ons lichaam stroomt. Wanneer deze energie laag of geblokkeerd is door emotionele of fysieke problemen, kan dat je klachten verergeren.

De Reiki therapeut voelt met haar handen door aanraking, of door ze net boven het lichaam te houden, waar eventuele blokkades zich bevinden. Daar geeft ze waar nodig universele energie door. De behandeling helpt het genezingsproces van je lichaam te ondersteunen door blokkades op te ruimen en je energie weer in balans te brengen.

 
reiki behandeling bij voeten

Hoe werkt AROMATHERAPIE

Aromatherapie is een aanvullende en ondersteunende behandelvorm die gebruik maakt van etherische oliën om jouw gezondheid en welbevinden op een natuurlijke manier te versterken. Het is een behandelvorm die al eeuwen bestaat.

Wanneer je etherische oliën inademt via verneveling, reizen haar geurmoleculen via je neus en de geurzenuw rechtstreeks naar het limbisch systeem in je hersenen. En dat is het gebied in je brein voor je emoties en herinneringen. Aromatherapie met de voor jou juiste etherische olie blend kan daardoor actief bijdragen aan jouw emotionele herstel en welbevinden. Daarom heeft een Aroma Reiki behandeling zulke goede effecten. Omdat Aromatherapie en Reiki elkaar zo mooi versterken.

Wil je meer weten over Aromatherapie? Dan kun je het hier lezen. 

.

Praktisch 

Een AROMA REIKI behandeling duurt ongeveer 60 minuten.
Je kunt je kleding aanhouden, alleen je schoenen gaan uit.
Trek daarom comfortabele kleding aan, het liefst in laagjes.

Indien een cliënt fysiek niet in staat is om naar de praktijkruimte te komen, komt Vera naar de cliënt toe zolang dat nodig is.

 

Tarieven

Een enkele AROMA REIKI behandeling kost € 65,-
En een pakket van 3 behandelingen kost € 150,-

En wil je de persoonlijk gemaakte aromatherapie etherische olie geur mee naar huis? Dan wordt de prijs daarvan bepaald op basis van ingrediënten en hoeveelheid. En dat zal natuurlijk altijd vooraf met je besproken worden.

Afspraak maken

BOEK EEN AFSPRAAK
  • per email: info@veritarom.nl
  • per telefoon: 06 46 31 43 53. 

Als ik de telefoon even niet kan opnemen, spreek dan graag een boodschap in, dan bel ik je zo snel mogelijk terug.

Vera Uit de Weerd
International Federation of Aromatherapists
Collectief alternatieve therapeuten
Geschillen Alternatieve Therapeuten
International Clinical Aromatherapy Network

meest gelezen aromatherapie tutorials