Vera Uit de Weerd is een IFA gecertificeerd Aromatherapeut, Natuurlijk Parfumeur en van oorsprong Verpleegkundige.

Vera heeft een hele grote liefde voor natuurlijke geuren, voor aromatherapie en voor biologische etherische oliën. En ze zou willen dat nog veel meer mensen daarvan kunnen genieten. Daarom deelt ze haar kennis en kunde graag met iedereen in workshops en trainingen. En daarnaast heeft ze Veritarôm opgericht, de website waar je 100% zuivere en gecertificeerd biologische etherische oliën kunt kopen.

Tijdens haar verpleegkundige opleiding in het VU ziekenhuis kwam Vera voor het eerst in aanraking met Roomse Kamille. Dit werd daar gebruikt in badjes voor het ontsmetten van wonden. En daar gingen haar ogen van open. Want wat biedt de natuur toch zoveel goeds. Mooie etherische oliën, extracten, infusies, het werd een deel van haar levenspad. Eerst voor haar zelf en daarna ook voor haar man en kinderen.

Zo zaten Eucalyptus, Tijm en Pepermunt in haar huisapotheek voor het verlichten van sinus klachten en verkoudheid. En vernevelde zij Bergamot of Sinaasappel als er een fijne opwekkende sfeer nodig was. En natuurlijk Lavendel, voor de ontspanning.

Zij breidde haar kennis steeds verder uit, ging opleidingen volgen, zich certificeren bij de International Federation of Aromatherapists en haar beroep er van maken. Zij vestigde zich als Aromatherapeut.

En met de groei van haar kennis en kunde, ontstond ook de behoefte aan een etherische olie van echte aantoonbare zuivere kwaliteit. En deze kon zij in Nederland helaas niet vinden. Het stond misschien wel op de labels van flesjes, maar er waren nergens bijlages bij waarin de zuiverheid ook aangetoond werd. En dus ging zij verder zoeken en rechtstreeks contacten leggen met gecertificeerde biologische producenten en leveranciers. En dat heeft geleidt tot een mooie continue voorraad van etherische oliën die gecertificeerd biologisch en aantoonbaar zuiver zijn.

Deze biologische etherische oliën zijn nu ook voor jou beschikbaar. Je kunt ze vinden op haar site met per olie een goed analyse rapport.

Heb je vragen of opmerkingen over de dienstverlening van Veritarôm of wil je misschien een ander product in het assortiment? Laat het ons dan heel graag weten en stuur een berichtje naar info@veritarôm.nl

 

CONTACTGEGEVENS

Veritarôm
Vera Uit de Weerd
Zijdeweg 18 Wassenaar
info@veritarom.nl

KVK: 73604038
Bank: NL52INGB 0008932105