Vera Uit de Weerd is een IFA gecertificeerd Aromatherapeut en BIG geregistreerd Verpleegkundige.

Vera heeft een hele grote liefde voor natuurlijke geuren, voor aromatherapie en voor biologische etherische oliën. En ze zou willen dat nog veel meer mensen daarvan kunnen genieten. Daarom deelt ze haar kennis en kunde graag met iedereen in workshops en trainingen. Dit doet ze vanuit haar bedrijf Veritarôm.

Tijdens haar verpleegkundige opleiding in het VU ziekenhuis kwam Vera voor het eerst in aanraking met Roomse Kamille. Dit werd daar gebruikt in badjes voor het ontsmetten van wonden. En daar gingen haar ogen van open. Want wat biedt de natuur toch zoveel goeds. Mooie etherische oliën, extracten, infusies, het werd een deel van haar levenspad. Eerst voor haarzelf en daarna ook voor haar man en kinderen.

Zo zaten Eucalyptus, Tijm en Pepermunt in haar huisapotheek voor het verlichten van sinus klachten en verkoudheid. En vernevelde zij Bergamot of Sinaasappel als er een fijne opwekkende sfeer nodig was. En natuurlijk Lavendel, voor de ontspanning.

Zij breidde haar kennis steeds verder uit, ging beroepsopleidingen volgen en zich certificeren bij de International Federation of Aromatherapists. Sinds 2017 is Vera gevestigd als professioneel Aromatherapeut. En de afgelopen jaren heeft zij haar kennis en vaardigheden verder verdiept door classes en masterclasses te volgen bij onder andere Josie Donaldson, Karen Gilbert en Salvatore Battaglia.

 

Bij Vera en Veritarôm kun je terecht voor de volgende diensten:

 

Heb je vragen of opmerkingen over de diensten of producten van Veritarôm? Laat het ons dan heel graag weten en stuur een berichtje naar info@veritarôm.nl

 

 

Vera op het geur atelier
International Clinical Aromatherapy Network

 

CONTACTGEGEVENS

Veritarôm
Vera Uit de Weerd
Zijdeweg 18 Wassenaar
info@veritarom.nl

KVK: 73604038
Bank: NL52INGB 0008932105