Verzending en retour procedure

 

 
verzending en retour procedure

Verzending:

  • Alle orders die op werkdagen voor 16:00 uur bij ons binnen zijn, worden dezelfde dag door ons nog verzonden.
  • Alle orders die op zaterdag en zondag zijn geplaatst, worden op maandag verzonden.
  • Verzendkosten binnen Nederland zijn € 4,95 per pakket en gratis bij orders boven de € 45,- .
  • Verzendkosten naar België zijn € 9,75 per pakket en gratis bij orders boven de € 80,-
  • Verzending naar een ander land is zeker ook mogelijk. Wij vragen u in dat geval even contact met ons op te nemen om de verzendkosten met elkaar af te stemmen.

Wij proberen Nederlandse zendingen altijd zoveel mogelijk per brievenbuspakket aan u toe te sturen. U hoeft dan niet thuis te zijn voor de aflevering, maar u kunt wel via track and trace de levering volgen. Indien de afmeting van het pakket te groot wordt, sturen wij de zending als pakket levering naar u toe.

 

Retour

Wij streven ernaar om aan ieders verwachting te voldoen en de beste kwaliteit te leveren. Mocht er toch een reden zijn waarom u een pakket wilt retourneren, dan kunt u dat zonder opgave van redenen binnen 14 dagen na aankoop doen. De enige uitzondering op dit retourrecht zijn maatwerk producten zoals aromatherapie blends die speciaal voor u geproduceerd zijn. Zie de algemene leveringsvoorwaarden onder het kopje herroepingsrecht.

 

Procedure retour

  1. Stuur een bericht naar info@veritarom.nl met daarin uw naam, factuurnummer en de naam van het product wat u terug wilt sturen.
  2. Stuur binnen 14 dagen na aankoop het product aan ons terug.
  3. Veritarôm zal het gehele aankoopbedrag en de verzendkosten zo snel mogelijk (max binnen 14 dagen na ontvangst retourpakket) en zonder verdere vragen aan u terugstorten. De kosten voor het retourneren van het pakket zijn voor uw eigen rekening.

 

Retour adres

Veritarôm
T.a.v. Retour
Zijdeweg 18
2244 BG Wassenaar

Veritarôm - Diensten