WORKSHOP DE KUNST VAN HET BLENDEN

 

aromatherapie workshop de kunst van het blenden

In deze workshop, waarin we werken met pure etherische oliën, leer je de fijne kneepjes van het natuurlijk parfum blenden. De workshop is een echte geurbelevenis. Want je gaat natuurlijk vooral heel veel lekker ruiken.

Je trainer is Vera Uit de Weerd, gecertificeerd aromatherapeut en natuurlijk parfumeur. Zij leert je je neus verder te trainen als een professionele parfumeur. En je gaat je vaardigheden (verder) ontwikkelen in de beroemde blending methode van Jean Carles, de grondlegger van het klassieke parfumeren. Aan het eind van de workshop heb je jouw persoonlijke en unieke parfum synergie blend gecreëerd. En daarmee ga je ook twee mooie producten maken om mee naar huis te nemen: een parfum roller op basis van olie en een parfumspray op basis van alcohol.

Deze workshop duurt 4 uur en is een mooie mix van theorie en praktijk. We werken in kleine groepjes van max 8 deelnemers zodat er veel ruimte is voor vragen en persoonlijke aandacht.

De prijs van deze workshop bedraagt € 49,50 p.p. Dit is inclusief gebruik van alle etherische oliën. Daarnaast krijg je natuurlijk je zelf gemaakte parfums mee naar huis. En je ontvangt een uitgebreide hand-out om alles thuis nog eens rustig na te lezen.

Vanwege het coronavirus worden de workshops uitgesteld. Zodra we ze weer mogen geven komen we met nieuwe data. We denken aan jullie

Mogelijke data:

do 14 mei   13:00 – 17:00 uur
zat 30 mei  13:00 – 17:00 uur
ma 15 juni  13:00 – 17:00 uur

 

N.B. Deze workshop is ook te boeken voor een eigen groepje op een andere datum.. Leuk als vrijgezellenfeestje of vriendinnen/zussen uitje. Daarbij kan in overleg ook voor een andere locatie gekozen worden.

 

Aanmelden