WORKSHOP NATUURLIJK PARFUM BLENDEN

workshop natuurlijk parfum blenden

In deze workshop, waarin we werken met pure etherische oliën, leer je de fijne kneepjes van het natuurlijk parfum blenden. De workshop is een echte geurbelevenis. Want je gaat natuurlijk vooral heel veel lekker ruiken.

Je trainer is Vera Uit de Weerd, internationaal gecertificeerd aromatherapeut en natuurlijk parfumeur.
Vera leert je je neus verder te trainen als een professionele parfumeur.
En je gaat je vaardigheden (verder) ontwikkelen in een methode die veel parfumeurs gebruiken: Het blenden en mengen van geuren op Geur Groepen.

geur groepen wiel

 

Aan het eind van de workshop heb je jouw persoonlijke en unieke parfum synergie blend gecreëerd.
Deze workshop duurt 3 uur en is een mooie mix van theorie en praktijk. We werken in kleine groepjes zodat er veel ruimte is voor vragen en persoonlijke aandacht.

Maximum aantal deelnemers
3 personen. We werken, zolang het nodig is, in een anderhalve meter omgeving en in kleine groepjes zodat je met veel persoonlijke aandacht in korte tijd heel veel kunt leren.

Kosten:
€ 45,- pp. Dit is inclusief gebruik van alle etherische oliën. Daarnaast neem je natuurlijk je zelf gemaakte synergie blend mee naar huis. En je ontvangt een uitgebreide hand-out om alles thuis nog eens rustig na te lezen.

Plaats:
De workshop wordt gegeven in het Geur Atelier in Wassenaar

Mogelijke data:

maandag 18 januari 2021 13:00 – 16:00 uur
woensdag 3 februari 2021 13:00 – 16:00 uur
zaterdag 13 februari 2021 13:00 – 16:00 uur
donderdag 4 maart 2021 13:00 – 16:00 uur

 

N.B. Deze workshop is ook te boeken voor een eigen groepje op een andere datum en op een avond. Leuk als vrijgezellenfeestje of vriendinnen/zussen uitje. Daarbij kan in overleg ook voor een andere locatie gekozen worden.

Aanmelden